info@ato-agro.nl +31(0)575 - 555 457 Offerte aanvragen?
Navigatie

Strokengordijnen / tochtstroken

Een strokengordijn is een ideale en goedkope oplossing voor het afsluiten van openingen als er tocht is of als u de temperatuur op peil wilt houden. Is een strokengordijn eenmaal geïnstalleerd, dan bespaart u op energiekosten. Die besparingen kunnen oplopen tot honderden euro’s per jaar. Maar er zijn meer voordelen. Het strokengordijn, PVC tochtgordijn of flappengordijn houdt ook stof, vuil en insecten tegen waardoor uw arbeidsruimte schoner blijft én veiliger is.

Verschuifbaar strokengordijn

Vindt u het handig het schuifgordijn opzij te schuiven? Dan is een verschuifbaar strokengordijn de beste oplossing. Het schuifsysteem dat wij op maat voor u maken, glijdt heel soepel heen en weer met een geavanceerd hakensysteem. De haakjes zijn van rvs, dus erg duurzaam. Het is zelfs mogelijk om een bocht van 90◦ te maken. Het verschuifbare strokengordijn is verschuifbaar van links naar rechts of andersom.

Vast strokengordijn

De eenvoudigste en goedkoopste oplossing tegen tochtproblemen is een vast strokengordijn. Zo’n vast strokengordijn is ook verplaatsbaar; u pakt het simpelweg op en hangt het op een andere plek. Heeft u bijvoorbeeld een verduisteringsgordijn, dan is die verplaatsbaarheid ideaal als u kippen wilt vangen.

Een vast strokengordijn leveren we in iedere denkbare hoogte. Ook de strookbreedte is variabel van 75 mm tot 2200 mm net zoals de dikte van het PVC; van 1 mm tot 10 mm. Is er een overlap nodig? U kunt kiezen uit 30, 60 of 90%

Strokengordijn op maat

ATO maakt tochtstroken op maat in eigen productiehal. De PVC stroken die wij gebruiken, zijn vervaardigd met geplastificeerd polyvinyl chloride. Deze toevoeging verbetert de flexibiliteit en hierdoor is het strokengordijn duurzamer en onderhoudsvrij.

Meer weten over een strokengordijn op maat? Bel ons gerust. Of vraag naar onze scherp geprijsde losse rollen PVC stroken van 50 meter lang. Die leveren we namelijk ook.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor
Strokengordijnen / tochtstroken.

Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u zich aan oriënteren en wilt u graag weten wat ATO voor u kan betekenen?
Wij werken nauw samen met een exclusief dealernetwerk verspreid over heel Nederland.
Deze vakspecialisten kennen ons assortiment van binnen en buiten.
Wilt u liever offerte bij ons aanvragen? Dat kan. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

ATO Agro

Neem contact op

T (0575) 55 54 57

Email: info@ato-agro.nl

ATO Agro- & Bouwservice B.V.
Enkweg 11a 7251 EV Vorden