info@ato-agro.nl +31(0)575 - 555 457 Offerte aanvragen?
Navigatie

Stalventilatie

Voor uw vee is goede stalventilatie van levensbelang. Staan uw dieren dicht op elkaar, dan wordt het zonder goede ventilatie al gauw benauwd, vochtig en warm. Met de juiste ventilatie creëert u een fris en droog stalmilieu. Dat bevordert het dierenwelzijn.

Natuurlijke ventilatie

Voor elke situatie maken onze vakmensen een oplossing op maat die naadloos aansluit op uw specifieke wensen. Zo kunt u met de stalgordijnen, schuifgordijnen of oprolpoorten van ATO de luchtstromen via de zijkant van de stallen aansturen, waardoor een uitmuntende natuurlijke ventilatie ontstaat.

Vaste of regelbare uitvoering

Kunt u beter kiezen voor een vaste of regelbare uitvoering? Voldoet in uw situatie een handmatige bediening of levert een volautomatische uitvoering voordelen op? Op al deze vragen geven wij u een duidelijk en onderbouwd antwoord.

Maatwerk stalgordijnen

Alle stalgordijnen, schuifgordijnen en oprolpoorten worden door ons vakkundige team samengesteld en in elkaar gezet. Wij werken alleen met zeilen en gaas die hun kwaliteit in de praktijk bewezen hebben. Voor de aandrijftechniek (sluiten en openen van uw stalgordijnen) gebruiken wij onderdelen van het Duitse bedrijf Lock. Deze fabrikant staat bekend om zijn oerdegelijke producten die gericht zijn op toepasbaarheid.

Strak en robuust

Omdat wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen inzetten en die combineren met vakkundige montage, krijgt u een robuust stalgordijn. Het is bestand tegen hoge windsnelheden en ander extreme weersomstandigheden. [ foto 6805]
Wilt u meer weten over een tochtvrije stal voor uw dieren? Bel gerust met ons.

Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u zich aan oriënteren en wilt u graag weten wat ATO voor u kan betekenen?
Wij werken nauw samen met een exclusief dealernetwerk verspreid over heel Nederland.
Deze vakspecialisten kennen ons assortiment van binnen en buiten.
Wilt u liever offerte bij ons aanvragen? Dat kan. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

ATO Agro

Neem contact op

T (0575) 55 54 57

Email: info@ato-agro.nl

ATO Agro- & Bouwservice B.V.
Enkweg 11a 7251 EV Vorden