info@ato-agro.nl +31(0)575 - 555 457 Offerte aanvragen?
Navigatie

ATO TCD

Het stalgordijn ATO TCD is volledig variabel te sluiten en te openen. U kunt het zowel van boven naar beneden openen als van beneden naar boven. Dit heeft als voordeel dat u de schaduwplekken in uw stal beter kunt beïnvloeden. Dit stalgordijn heeft een klimmende aandrijving en is voorzien van een speciale gelijkrichtingsmechaniek. Het optimale oprolproces ontziet het doek en er ontstaat geen gewichtsbelasting op de wikkelbuis. De middenbuis zorgt voor meer stabiliteit. Het ATO TCD stalgordijn kunt u combineren met verschillende doeken en netten.

Bediening

Het ATO TCD stalgordijn kan uitgevoerd worden met semi- of volautomatische bediening. Dit model is voorzien van een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar en wij kunnen hem leveren in 230 of 400 volt uitvoering.

Zelf ontwikkeld

De unieke open- en sluitmethodiek van dit ventilatiegordijn wordt mogelijk gemaakt door de flexibele telescoopcadansas die wij ontwikkelden. Er rust een speciaal patent op. Dit systeem is alleen bij ATO verkrijgbaar.

Weersafhankelijke regeling

De uiterst gevoelige temperatuurvoeler reageert op de buitentemperatuur. Als het koud is, sluit het stalgordijn. Zo staan uw dieren er altijd comfortabel bij. Wilt u ook een windsnelheidsmeter of regenmelder toevoegen? Ook dat is mogelijk bij het ATO TCD stalgordijn.

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor
ATO TCD.

Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u zich aan oriënteren en wilt u graag weten wat ATO voor u kan betekenen?
Wij werken nauw samen met een exclusief dealernetwerk verspreid over heel Nederland.
Deze vakspecialisten kennen ons assortiment van binnen en buiten.
Wilt u liever offerte bij ons aanvragen? Dat kan. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

ATO Agro

Neem contact op

T (0575) 55 54 57

Email: info@ato-agro.nl

ATO Agro- & Bouwservice B.V.
Enkweg 11a 7251 EV Vorden