info@ato-agro.nl +31(0)575 - 555 457 Offerte aanvragen?
Navigatie

ATO BCD

Het ATO BCD stalgordijn opent zich van onder naar boven. Dit gebeurt met de speciaal ontwikkelde spindelaandrijving en unieke telescoopkoppeling die ATO in samenwerking met LOCK heeft ontwikkeld. Dit stalgordijn wordt aangedreven met een wikkelas die zorgt voor een perfect oprolproces waarbij doek wordt bespaard. Er is geen gewichtsbelasting nodig. Het is mogelijk de aandrijving in het midden of aan het eind van het stalgordijn te monteren. Door deze manier van monteren zijn grotere lengtes mogelijk en ontstaat er minder torsie op de wikkelas.

Bediening

Wilt u het ATO BCD stalgordijn met handbediening? Of vindt u een semi- of volautomatische bediening prettiger? U mag het zeggen. Het stalgordijn met semi- of volautomatische bediening is voorzien van een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar die we leveren in 230 of 400 volt uitvoering.

Zelf ontwikkeld

De open- en sluitmethodiek van dit stalgordijn is gepatenteerd. Wat is er zo bijzonder aan dit systeem? Het opent van onderen naar boven en dat is mogelijk door de flexibele telscoopcardanas die wij ontwikkelden.

Weersafhankelijke regeling

De weersafhankelijke klimaatregelaar reageert met de temperatuurvoeler op de weersomstandigheden. Zo gaat uw stalgordijn altijd op tijd open en dicht zodat uw dieren er comfortabel bij staan. Wilt u ook een windsnelheidsmeter of regenmelder toevoegen? Ook dat is mogelijk bij het ATO BCD stalgordijn.

Tevens leverbaar in handbediening.

 

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor
ATO BCD.





Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u zich aan oriënteren en wilt u graag weten wat ATO voor u kan betekenen?
Wij werken nauw samen met een exclusief dealernetwerk verspreid over heel Nederland.
Deze vakspecialisten kennen ons assortiment van binnen en buiten.
Wilt u liever offerte bij ons aanvragen? Dat kan. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

ATO Agro

Neem contact op

T (0575) 55 54 57

Email: info@ato-agro.nl

ATO Agro- & Bouwservice B.V.
Enkweg 11a 7251 EV Vorden