info@ato-agro.nl +31(0)575 - 555 457 Offerte aanvragen?
Navigatie

ATO 2 Buizensysteem

Het ATO 2 buizensysteem is in de categorie ‘stalgordijnen’ de eenvoudigste uitvoering. Het systeem bestaat uit een doek die tussen de muur en een buis is gespannen. Daarbij wordt het doek aan de ondermuur van de stal bevestigd. Een staalkabel en katrollen zorgen voor het omhoog trekken van de bovenste buis. Een tweede buis fungeert als contragewicht, ligt in het kleed en houdt het doek strak. Zo zakt het doek gecontroleerd langs de ondermuur naar beneden. Dit valgordijn van ATO is een betaalbare keuze voor het verantwoord afsluiten van uw stal of andere opening. Dit systeem kunt u alleen toepassen bij kleine openingen.

Bediening

Het is mogelijk het ATO 2 buizensysteem te voorzien van handbediening, semi- of volautomatische bediening. Bij een semi- of volautomatische bediening leveren wij een zelfremmende motor met ingebouwde eindschakelaar. Die is verkrijgbaar in 230 of 400 volt uitvoering.

Weersafhankelijke regeling

Wilt u het ATO 2 buizensysteem weersafhankelijk regelen? Zo’n klimaatregelaar reageert met de temperatuurvoeler op de weersomstandigheden. Zo opent en sluit het doek altijd op tijd. Het is bovendien mogelijk een windsnelheidsmeter of regenmelder toe te voegen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor
ATO 2 Buizensysteem.

Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u zich aan oriënteren en wilt u graag weten wat ATO voor u kan betekenen?
Wij werken nauw samen met een exclusief dealernetwerk verspreid over heel Nederland.
Deze vakspecialisten kennen ons assortiment van binnen en buiten.
Wilt u liever offerte bij ons aanvragen? Dat kan. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

ATO Agro

Neem contact op

T (0575) 55 54 57

Email: info@ato-agro.nl

ATO Agro- & Bouwservice B.V.
Enkweg 11a 7251 EV Vorden