info@ato-agro.nl +31(0)575 - 555 457 Offerte aanvragen?
Navigatie

Stalgordijnen

Voor het creëren van een optimale stalomgeving is voldoende ventilatie een belangrijk aandachtspunt. Zo kan bij warm weer de temperatuur omhoogschieten en bij regen neemt de luchtvochtigheid snel toe. Te warm en te nat werken het ontstaan van virussen en infecties in de hand. Voor het welzijn van uw vee moet u dus goed ventileren. Een stalgordijn is de effectiefste en milieuvriendelijkste methode om de stal van voldoende frisse lucht te voorzien.

Stalgordijnen

Stalgordijnen zijn er in soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor stalgordijnen die van boven naar onderen openen en andersom. In combinatie met nokventilatie realiseert u met zo’n zijwandsysteem de ideale luchtstroomcirculatie.

Maatwerk stalgordijnen

Alle stalgordijnen, schuifgordijnen en oprolpoorten worden door ons vakkundige team samengesteld en in elkaar gezet. Wij werken alleen met zeilen en gaas die hun kwaliteit in de praktijk bewezen hebben. Voor de aandrijftechniek (sluiten en openen van uw stalgordijnen) gebruiken wij onderdelen van het Duitse bedrijf Lock. Deze fabrikant staat bekend om zijn oerdegelijke producten die gericht zijn op toepasbaarheid.

Besturingssystemen

U kunt kiezen voor handbediening, semi- of volautomatische bediening. Deze laatste optie is in zeer veel uitvoeringen beschikbaar. In de meest luxe versie zorgt een digitaal weerstation voor een optimale weersafhankelijke bediening van uw stalgordijn. Wij bevelen deze volautomatische optie alleen aan in bepaalde situaties. In de meeste stalsituaties voldoet handbediening.

Strak en robuust stalgordijn

Omdat wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen inzetten, wat we combineren met vakkundige montage, krijgt u een robuust stalgordijn. Het is bestand tegen hoge windsnelheden en andere extreme weersomstandigheden.
Wilt u meer weten over deze exclusieve stalgordijnen? Bel ons gerust.

Onze producten

ATO TFS / TFD

Meer info

ATO 2000

Meer info

ATO 2 Buizensysteem

Meer info

ATO TCD

Meer info

ATO BCD

Meer info

ATO BF

Meer info

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor
Stalgordijnen.

Wilt u een offerte aanvragen?

Bent u zich aan oriënteren en wilt u graag weten wat ATO voor u kan betekenen?
Wij werken nauw samen met een exclusief dealernetwerk verspreid over heel Nederland.
Deze vakspecialisten kennen ons assortiment van binnen en buiten.
Wilt u liever offerte bij ons aanvragen? Dat kan. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

ATO Agro

Neem contact op

T (0575) 55 54 57

Email: info@ato-agro.nl

ATO Agro- & Bouwservice B.V.
Enkweg 11a 7251 EV Vorden